Image
19 Mart, 2023

Ev Tipi Çelik Kasa Güvenlimi

Her Çelik Kasa aslında güvenilirdir.Sadece ihtiyacınız olan kasa türünü seçebilirsiniz.Sadece dikkat etmeniz gereken husus çelil kasanızın içerisinde vida delikleri var mı bunlara bakmak.Vida deliği varsa çelik kasanızı duvara,yere veya hem duvara hemde yere montajını yapmak en yüksek güvenliği sağlaycaktır.Değerli eşyalarınızı ve birikimlerinizi saklayacağınız kasaları güvenle evinizde kullanabilirsiniz.Evlerde kullanılan çelik kasalarda elektronik ve mekanik yüksek güvenlikli kilit sistemleri kullanılmaktadır. Çelik malzeme ve yüksek güvenlikli kilit sisteminin yanında çelik kasanının evin neresinde muhafaza edileceği de güvenlik tedbirleri açısından önemlidir. Çelik kasalarda evlerde kolay tahmin edilemeyecek ve göz önünde olmayan yerlere sabitlenerek muhafaza edilmelidir.Bütçemiz el veriyorsa tabi ki ,yangın sertifakalı kasalar tabi ki tercih etmeliyiz. 

Çelik Para Kasası

Geçmişte insanlar değerli eşyalarını saklamak için çeşitli yollar kullanmışlardır. Günümüzde çelik para kasaları, paranızı ve değerli eşyalarınızı saklamanın en popüler ve en güvenli yoludur.

Çelik para kasaları çok uygun fiyatlıdır ve çeşitli ebatlarda bulunabilir. Bazılarında kullanımı kolay elektronik kilit bulunurken bazılarında yoktur. Bazıları şifreli olmaklar birlikte.Bazı kasalar ise ekstra güvenlik için bir anahtarla birlikte gelirler. Çelik para kasası, değerli eşyalarınızı evinizde veya ofisinizde çalınma korkusu olmadan güvende tutmanız için harika bir yoldur.

Çelik Kasa Ağırlıkları