Image
19 Mart, 2023

En Güvenli Kapı Kilidi

Hayatlarımız giderek daha fazla dijitalleşirken, evlerimizin güvenliği de giderek daha önemli hale geliyor. Evlerimizin kapı kilitlerinin hırsızları dışarıda tutmak için güçlü olması gerekir. Pek çok insan kilitlerini değiştirmek konusunda isteksizdir çünkü oldukça pahalı veya takılması zor gelebilir fakat çok pratiktir. Bu yazıda bugün piyasada bulunan en güvenli kapı kilidinden bahsedeceğim. En Güvenli Kapı Kilidi, eviniz veya işiniz için yüksek kaliteli kilitler hırsızları içeri almadan kapıda daha fazla oyalanmasına veya yüksek sesler çıkarması için çok önemlidir. Sizi hırsızlıktan, yangınlardan, davetsiz misafirlerden ve evdeki güvenliğinizi etkileyen diğer birçok tehdide karşı korumanın etkili bir yolunu sağlama konusunda uzmandırlar. Piyasada bir çok marka birden fazla ürün vardır. Her ürün iyi değil, her marka güvenli  değildir. İhtiyacımıza ve kapımızın özelliğine göre bir kapı göbeği seçmeliyiz. Bunun için bizlere kapınızın görsellerini ileterek uzman ekiplerimiz tarafından kapınıza ve bütçenize uygun bareller yani kapı göbekleri sizlere iletilir.

En Güvenli Çelik Kapı Kilidi

Kale Kilit markasının en güvenlilir kapı kilidinden biraz bahsedelim,Kale Kilit 164 CEC Barel, bu kilit altındaki çelik takviyesi sayesinde hırsızlar tarafından kırılamaz sadece çürütülerek açılmaktadır. Bu da çok yüksek ses ve çok büyük bir vakit kaybettircektir. Birçok hırsız Kapıda Kale Cec’i görünce vazgeçip olay yerini terk etmektedir. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı kilit türü vardır, bu nedenle ev sahiplerinin her birinin nasıl çalıştığını, onları neyin güvenli kıldığını ve hangilerinin ihtiyaçlarına en uygun olduğunu anlaması önemlidir.Evlere genelde bir noktadan giriş olur o da dış kapımızdır. Mecburen güvenilir ve sağlam olmak zorundadır. En güvenli kilit sistemleri kapıya ve hatta kasaya monte edilebilir. En güvenli kapı kilitleri diğerlerinden biraz daha pahalı olabilir ama buna değer!

En Güvenli Kilit Sistemleri

Aslında doğruyu söylemek gerekirse hırsızların açamayacağı bir kilit yoktur. Hırsız bu kilidi açamaz vs. diyen olursa yalan söylüyordur. 1996’dan beri hırsızların açamadığı bir kilit görmedik. Kilitler kapınızda hırsızların çok yüksek sesler çıkarmasına ve çok büyük zamanlar kaybetmesine sebep olur. Hırsızlar kapınızı kurcalamadan uzaklaştırmak isterseniz Alarm Sistemleri ürünlerimize bakmanızı tavsiye ederiz. Bir caydırıcı siren bile satın alıp montajını yaptırırsanız büyük oranda caydırıcılığı arttırmış olursunuz.

En Güvenli Barel